Online Screen Recorder

Sony Xperia XZ1: Διατηρεί τα bezels για καλύτερη ποιότητα ήχου;

0
Στις 31 Αυγούστου αναμένεται να παρουσιαστούν τα Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact και X1, τα οποία όλα δείχνουν ότι θα διατηρούν τον κλασικό σχεδιασμό της Sony με τα μεγαλύτερα bezels.

Είναι σχεδόν σίγουρο κι από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ότι η Sony δεν σκοπεύει να μειώσει τα περιθώρια στις οθόνες των νέων smartphone της.

Σύμφωνα με διάφορες αναλύσεις, αυτό ίσως αποσκοπεί στο να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει καλύτερη ποιότητα ήχου.

Είναι γεγονός ότι τα μοντέλα της Sony διακρίνονται για την ποιότητα που προσφέρουν όσον αφορά στα multimedia, ωστόσο είναι αμφίβολο αν η Sony όντως κρατάει τα περιθώρια και δεν αλλάζει τον σχεδιασμό για να προσφέρει καλύτερο ήχο.

Όπως και να έχει, το Sony Xperia XZ1 αναμένεται με full HD οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080, το Snapdragon 835 για SoC, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα στην πλάτη του θα έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 19MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K στα 60.

Το Xperia XZ1 Compact αναμένεται με μικρότερη οθόνη 4.6 ιντσών, ανάλυσης 1280×720. Θα ενσωματώνει επίσης το Snapdragon 835 ενώ θα έρχεται με 4GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 2.600mAh.

Πάντως, αν ισχύουν τα όσα έχουν ειπωθεί, οι τιμές τους θα είναι 650 ευρώ για το Xperia XZ1, ενώ η Compact έκδοση θα κοστίζει περίπου 541 ευρώ.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !