Online Screen Recorder

Η Sony ανακοίνωσε press event στις 31 Αυγούστου για την IFA 2017

0
H IFA 2017 θα πραγματοποιηθεί φέτος 1 με 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Εκεί, όπως κάθε χρόνο θα παρευρεθούν τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας (φυσικά δεν θα λείψει και το Techblog), κάνοντας τις ανακοινώσεις τους. Ένα από αυτά θα είναι και η Sony.

Συνήθως οι επίσημες ανακοινώσεις γίνονται μια με δυο μέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση και η Sony επιβεβαίωσε πως το press event της θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου στις 13:00, τοπική ώρα.

Συνήθως στις μεγάλες εκθέσεις όπως MWC και IFΑ, η Sony επιλέγει να ανακοινώσει νέα smartphones και φέτος δεν φαίνεται να κάνει κάποια εξαίρεση. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά οι διαρροές κάνουν λόγο για την παρουσίαση των Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact και X1.

Τα XZ1 και XZ1 Compact θα έρθουν με επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμη RAM 4GB. Το Xperia X1 θα αρκεστεί σε Snapdragon 660, αλλά θα έχει επίσης 4GB RAM. Το XZ1 Compact θα είναι το μικρότερο με οθόνη 4.6 ιντσών, λίγο πιο μεγάλο από το 5 ιντσών X1. XZ1 Compact και X1 αναμένονται με μπαταρίες 2800mAh, ενώ το XZ1 ανεβαίνει στα 3000mAh.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !