Online Screen Recorder

LG V30: Αναφορές για AMOLED αλλά χωρίς δευτερεύουσα οθόνη

0
Η LG μάλλον θέλει να κινηθεί στα βήματα της Samsung, η οποία όσο περνά ο καιρός συγχωνεύει όλο και περισσότερο το design της σειράς Galaxy S και Note. Φαίνεται πως θα κάνει το ίδιο με τα δικά της μοντέλα της σειράς G και V. Η πρώτη πληροφορία που έχει ακουστεί είναι η γυάλινη πλάτη στο LG V30, όπως στο LG G6.

Αυτό που κάνει τη σειρά V να ξεχωρίζει γενικότερα, αλλά και από τη σειρά G, είναι η δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά, η οποία βρίσκεται σε LG V10 και LG V20. Για κάποιους μπορεί να μην θεωρείται σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά αναμφίβολα είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες θέλουν την LG να αφήνει πίσω την δευτερεύουσα οθόνη. Με το κομμάτι που θα περισσέψει, ενισχύονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες για 18:9 aspect ratio στο LG V30, όπως στο LG G6.

Επιπλέον, το LG V30 αναμένεται με οθόνη OLED, θα είναι το πρώτο από τη σειρά G και V, αλλά πλέον θεωρείται απαραίτητο χαρακτηριστικό. H Samsung χρησιμοποιεί AMOLED ήδη και η Apple αναμένεται να το κάνει με το iPhone 8. Επομένως, η LG δεν γίνεται να μην ακολουθήσει.

Τέλος, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4G και χωρητικότητα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης. Όλο και περισσότερες φήμες τείνουν προς το γεγονός ότι το LG V30 θα είναι ουσιαστικά μια μεγαλύτερη έκδοση του LG G6.





Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !