Online Screen Recorder

Galaxy Note 8: Θήκες επιβεβαιώνουν τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη

0


Νέες θήκες από την Olixar δείχνουν το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8 με την διπλή οπίσθια κάμερα σε οριζόντια διάταξη -κι όχι σε κάθετη όπως έδειχνε πρόσφατα render αφίσας– αλλά και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Να σημειωθεί ότι η Olixar μέσω των θηκών της είχε δώσει με ακρίβεια την εικόνα του iPhone 7, του Galaxy Note 7, του Galaxy S8 και του πρόσφατου iPhone 8.




Οι θήκες απεικονίζουν το Galaxy Note 8 με τις δύο κάμερες στην πλάτη αλλά επιβεβαιώνουν ότι η Samsung δεν τα κατάφερε κι έτσι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα είναι στην οθόνη, αλλά στην πλάτη της συσκευής, κάτι που πολλοί χρήστες των Galaxy S8 και S8 Plus βρήκαν εντελώς άβολο.




Μάλιστα, αν ισχύει το ότι η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στα 1000 ευρώ, το γεγονός αυτό μπορεί να κριθεί έως κι απογοητευτικό.

Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6,3 ιντσών edge-to-edge Infinity Display με αναλογία 18.5:9, Exynos 8895/Snapdragon 835, RAM στα 6GB και μπαταρία 3300mAh.





Όσο για τις θήκες, αυτές έρχονται σε τιμές μεταξύ 5,49 με 26,99 δολ.





Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !