Online Screen Recorder

Επίσημο: Toro Rosso STR12

0
Το τελευταίο από τα δέκα φετινά μονοθέσια είναι αυτό της Toro Rosso. Η STR12 αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στην πίστα της Βαρκελώνης. Η ιταλική ομάδα θα τρέχει φέτος με νέους κινητήρες της Renault, όταν πέρυσι έπαιρνε δύναμη από τους κινητήρες της Ferrari, αλλά ήταν του 2015.

Για να ξεκινήσουμε από το εμπρός μέρος, το ρύγχος της STR12 παρουσιάζεται πολύ διαφορετικό, αφού η άσχημη προέκταση δεν υπάρχει, με την ιταλική ομάδα να ακολουθεί την προσέγγιση της Mercedes. Τα στοιχεία της εμπρός αεροτομής είναι στο μεγαλύτερο μέρος ίδια με αυτά της STR11, την ώρα που τα οριζόντια πτερύγια στα endplates απουσιάζουν.

Η εμπρός ανάρτηση είναι γεωμετρίας push-rod, ενώ, προχωρώντας πιο πίσω, διαπιστώνουμε ότι οι εισαγωγές στα sidepods διατηρούν τον τριγωνικό τους σχεδιασμό. Πάνω από αυτές, υπάρχει ένα οριζόντιο αεροδυναμικό βοήθημα, ενώ στο πλάι διακρίνονται δύο κάθετα πτερύγια που ενώνονται μεταξύ τους.

Τα bargeboards έχουν μεγαλώσει κατά πολύ και είναι αρκετά απλοϊκά στον σχεδιασμό, έχοντας δύο οριζόντια πτερύγια στο κάτω μέρος. Η εισαγωγή πάνω από το κεφάλι του οδηγού διατηρεί τον σχεδιασμό που είχε πέρυσι, και μέσα σε αυτή υπάρχουν δύο διαχωριστές του αέρα που κατευθύνεται στα μηχανικά μέρη.



Το πίσω μέρος είναι λεπτό, ενώ στο κάλυμμα του κινητήρα υπάρχει το shark fin. Η πίσω ανάρτηση είναι pull-rod (όπως και σε όλα τα μονοθέσια φέτος), τη στιγμή που η πίσω πτέρυγα είναι πιο χαμηλή και φαρδιά, με τα κύρια στοιχεία να μην παρουσιάζουν αλλαγές. Οι διατρήσεις στο επάνω μέρος των endplates και μπροστά παραμένουν στη θέση τους.

Η ιταλική ομάδα άλλαξε χρώματα για φέτος, με το μπλε να κυριαρχεί, το ασημί να υπάρχει για το λογότυπο και το όνομα της Red Bull, ενώ το κόκκινο υπάρχει στα πλαϊνά μέρη του μονοθεσίου. Για την Toro Rosso θα οδηγήσουν οι Daniil Kvyat και Carlos Sainz.







πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !