Online Screen Recorder

H Samsung θα κυκλοφορήσει refurbished Galaxy Note 7;

0



Το Samsung Galaxy Note 7 είναι μια από τις συσκευές, που σίγουρα κάθε άλλο παρά καλό έκανε στη Samsung, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στην φήμη της. Η ίδια προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην όλη ιστορία ανακοινώνοντας τον Ιανουάριο, τι ήταν αυτό που έφταιξε.

Το λάθος ήταν στην μπαταρία, η οποία ήταν ελαττωματική και οδήγησε στις εκρήξεις και τις μετέπειτα ανακλήσεις του Samsung Galaxy Note 7.

Μπορεί εμείς να θεωρήσαμε ότι η Samsung θέλει να αφήσει πίσω το Samsung Galaxy Note 7, όμως οι φήμες φέρεται να έχουν άλλη άποψη.

Τον Σεπτέμβριο είχαν ακουστεί οι φήμες ότι η Samsung μπορεί να φέρει στην αγορά το refurbished Samsung Galaxy Note 7. Οι φήμες αυτές έρχονται ξανά στο προσκήνιο και οι πληροφορίες από την Κορέα έρχονται να τις «επιβεβαιώσουν».

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy θα έρθει τον Ιούνιο και θα γίνει διαθέσιμο σε αναδυόμενες αγορές, όπως Ινδία και Βιετνάμ. Τα κομμάτια αυτά θα έχουν » νέα μικρότερη μπαταρία και εξωτερικό κέλυφος». Επίσης, αναφέρεται ότι «και κάποια άλλα εσωτερικά κομμάτια είναι πιθανό να αντικατασταθούν».

Φυσικά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι θα κάνει τελικά η Samsung.

Update 22/02/2017: Η Samsung Ιδίας διέψευσε την έλευση refurbished Galaxy Note 7, αλλά από το Βιετνάμ δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση.







Πηγή: 1,2



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !