Online Screen Recorder

Το Stylo 2 V της LG προσγειώνεται στη Verizon

0
Μαζί με το νέο μοντέλο της LG το V20, η Verizon προσφέρει επίσης ένα ακόμα LG smartphone το LG Stylo 2 V και η συσκευή είναι διαθέσιμη για $ 2.409.

Η Verizon προσφέρει τη συγκεκριμένη συσκευή με ένα σχέδιο πληρωμής που ξεκινάει από $ 10 το μήνα και για διάστημα 24 μηνών. Η συσκευή είναι διαθέσιμη προς πώληση από σήμερα.

Τώρα είστε σε θέση να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με το νέο Stylo 2 V smartphone από την LG, που διατίθεται από σήμερα (20 Οκτ) από την Verizon. Το Stylo 2 V δίνει στους δημιουργούς και γραφείς την ικανότητα να σχεδιάζουν, να συντάσσουν, να σκιτσάρουν και να γράφουν στην οθόνη 5,7 «HD τύπου phablet που διαθέτει, όποτε σας έρχεται η έμπνευση.

Το Stylo 2 V ξεχωρίζει από την οικογένεια LG, προσφέροντας ένα smartphone με μεγάλη οθόνη, σε προσιτή τιμή. Η οθόνη σας δίνει μια καθηλωτική εμπειρία βίντεο που είναι ιδανική για να παρακολουθείτε βίντεο στο go90 ή για να απαθανατίσετε τα πρώτα βήματα του παιδιού σας με την 13-megapixel κάμερα που έχει. Ένα βολικό κεντρικό κουμπί της LG περιλαμβάνει σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων για επιπλέον ασφάλεια και σας επιτρέπει να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Υποστηρίζει, επίσης, Pay Android για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου.






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !